Nyheter

Trygge skolebygg

19.6.2013

EFLA har fått innpass i byggesektoren i Norge. EFLA var ansvarlig for all prosjektering for et nybygg og rehabilitering av eksisterende bygg på Nattland Oppveksttun barneskole og barnehage i Bergen, en skole som legger vekt på hørselshemmede barn.

EFLA arbeider for tiden med utredning av risiko- og faremomenter i forbindelse med forlengelse av Operatunnelen i Oslo sentrum. Mulige risikofaktorer gjennomgås systematisk og konsekvensanalyse utføres. I tillegg vil EFLA komme med forslag til tiltak som reduserer risiko i Operatunnelen. EFLA har arbeidet med en rekke akustikk prosjekter i Norge i forbindelse med endringer av samferdselsstrukturer og endringer på ytre vegger på nærliggende bygninger for å møte økt støynivå.

EFLA fikk i oppdrag å gjøre en tilstandsrapport på sykehuset i Ålesund, Helse Sunnmøre, i forbindelse med planlagt renovering. EFLA har også arbeidet med teknisk rådgiving i forbindelse med bygging av en fjellhall for datalagring i utkanten av Stavanger. Prosjektet ble utført i samarbeid med EFLAs datterselskap på sør-Island, Verkfræðistofa Suðurlands. EFLA var også involvert i design av elektriske systemer i et tilbygg på Gardermoen, sammen med norske samarbeidspartnere. Et prosjekt som involverer design av elektrisk anlegg og VVS anlegg i et avfallssorteringsanlegg i Stavanger er i startgropa.