Jobbsøknader

Liker du utfordringer utenom det vanlige og tør du gå nye veier? 

Ønsker du å delta i videreutvikling av et nytt ingeniørfelleskap i Oslo?

EFLA har lang og omfattende erfaring med ingeniørtjenester i hele Norge. Vi har et solid markedsinngrep og gjennom rammeavtaler med myndigheter har vi oppdrag over hele landet. Selskapet er i sterk vekst og søker engasjerte og faglige dyktige medarbeidere i Norge.Seksjonsleder samferdselskonstruksjoner

Vi ønsker å styrke og videreutvikle vårt miljø innen planlegging og prosjektering av samferdselskonstruksjoner gjennom opprettelse av en ny seksjon på Lysaker. Vi søker en engasjert og erfaren medarbeider som vil være med å forme virksomheten i Norge.

Les mer

Seksjonsleder elektro, belysning og akustikk

Vi ønsker å styrke og videreutvikle vårt miljø innen planlegging og prosjektering av elektroanlegg innen samferdsel gjennom opprettelse av en ny seksjon på Lysaker. Vi søker en engasjert og erfaren medarbeider som vil være med å forme virksomheten i Norge.

Les mer

Seksjonsleder vann- og avløpsteknikk

Vi ønsker å styrke og videreutvikle vårt miljø innen vann- og avløpsprosjektering gjennom opprettelse av en ny seksjon på Lysaker. Vi søker en engasjert og erfaren medarbeider som vil være med å forme virksomheten i Norge.

Les mer

Elektroingeniør – samferdsel

EFLA søker elektroingeniør med spesialkompetanse innen anleggsprosjektering, til vårt kontor på Lysaker. 

Les mer

Sivilingeniør konstruksjoner/bru

EFLA søker sivilingeniør med spesialkompetanse innen bruprosjektering til vårt kontor på Lysaker.

Les mer

Sivilingeniør veg og trafikk

EFLA søker sivilingeniør, eventuelt ingeniør, med spesialkompetanse innen vegprosjektering og/eller trafikkplanlegging til vårt kontor på Lysaker. 

Les mer

Åpen søknad

Om du vil være med oss på veien videre vil vi gjerne høre fra deg! 

Send en søknad til post@efla.no