Jobbsøknader

Ledige stillinger, samferdsel, energi, ingeniør, oslo

Savner du utfordrende og varierte arbeidsoppgaver? 

Ønsker du å delta i videreutvikling av et multidisiplinært ingeniørselskap i Oslo? Vi er i sterk vekst og søker flere engasjerte og faglig dyktige kollegaer.  

Vi er et multidisiplinært ingeniørselskap med lang og omfattende erfaring innenfor flere ingeniørtjenester. Vi har et solid markedsgrep og har gjennom rammeavtaler med myndigheter oppdrag over hele landet. Senior Vegplanlegger

Er du en engasjert og faglig sterk vegplanlegger?Vi ønsker oss en senior rådgiver som vil bidra aktivt i utviklingen av seksjonen og ha ansvar for planlegging og prosjektering av veier 

Les mer

Senior Byggingeniør

Er du en engasjert og faglig sterk byggingeniør? Vi ønsker oss en senior rådgiver som vil bidra aktivt i utviklingen av seksjonen og ha ansvar for planlegging og prosjektering for konstruksjonssikkerhet. 

Les mer

Senior Elkraftingeniør

Er du en engasjert og faglig sterk elkraftingeniør? Vi ønsker oss en senior rådgiver som vil bidra aktivt i utviklingen av seksjonen og ha ansvar for planlegging og prosjektering av trafostasjoner og kabler.

Les mer

Seksjonsleder VVS-teknikk

Er du vår nye engasjerte, proaktive og strategisk orienterte seksjonleder? Vi ønsker oss en leder som vil bidra i den strategiske utviklingen av fagområdet samt være ansvarlig for planlegging og prosjektering av VVS-anlegg.

Les mer

Seksjonsleder VA

Er du vår nye engasjerte, proaktive og strategisk orienterte seksjonleder? Vi ønsker oss en leder som vil bidra i den strategiske utviklingen av fagområdet samt være ansvarlig for planlegging og prosjektering av vann og avløpsanlegg.

Les mer

Senior Akustikk

Er du en engasjert og faglig sterk akustiker? Vi ønsker oss en senior rådgiver som vil bidra aktivt i utviklingen av seksjonen og ha ansvar for støykartlegging, modellering og prosjektering av tiltak ifb støy og akustikk.

Les mer

Senior Elektroingeniør

Er du en engasjert og faglig sterk elektroingeniør? Vi ønsker oss en senior rådgiver som vil bidra aktivt i utviklingen av seksjonen og ha ansvar for planlegging og prosjektering av elektriske anlegg for bygg.

Les mer

Elektroingeniør

Er du en engasjert og faglig sterk elektroingeniør?  Vi ønsker oss en rådgiver som vil bidra aktivt i utviklingen av seksjonen og ha ansvar for planlegging og prosjektering av elektriske anlegg for Samferdsel.

Les mer

Åpen søknad

Om du vil være med oss på veien videre vil vi gjerne høre fra deg! 

Les mer