Karriere

EFLA-gruppen har en historie som strekker seg over 40 år tilbake og tilbyr med sine nærmere 400 ansatte tverrfaglig ingeniørrådgivning i Norge og på Island, samt spesialløsninger over hele verden. 

Vi har etablert oss som spesialister innen energisektoren i Norge og er en markedsledende rådgiver for elektriske overføringsanlegg. Trafikk- og transportplanlegging er et viktig satsningsområde for oss og vi har en gruppe med ansatte som har bred kompetanse og erfaring på dette området.

Vår oppgave er å levere solide og innovative løsninger som gir våre oppdragsgivere en merverdi og styrker samfunn. Grunnlaget for EFLAs virksomhet er våre medarbeidere og deres kunnskap, erfaringer og holdninger. Det som gjør oss unike er drivkraften bak vår intensjon om å løse de vanskeligste oppgavene – og vår tro på at alt er mulig.

Vi ser på våre oppdrag som en utfordring i å finne smarte løsninger, vi er samkjørte og stoler på hverandre. Vi oppfordrer og støtter våre ansatte til å utvikle seg til faglig sterke ledere innen sine felt, og utvide horisonten. Nøyaktighet og systematisk arbeidstilnærming er viktig for oss, likeså er hyggelig væremåte, munter serviceinnstilling og gode kommunikasjonsevner - som vi mener styrker et godt arbeidsmiljø.


Jobbsøknader

Liker du utfordringer utenom det vanlige og tør du gå nye veier? 

Ønsker du å delta i videreutvikling av et multidisiplinært ingeniørfelleskap i Oslo? Vi er i sterk vekst og søker engasjerte og faglig dyktige kollegaer. 

Les mer