Karriere i EFLA

Karriere, jobb, stilling, ingeniør

I EFLA Rådgivende Ingeniører sier vi at alt er mulig. I det ligger det at ingen arbeidsoppgave er for stor, eller for liten. Det er de ansatte i EFLA som gjør det mulig! Vår visjon er "Å bidra til å styrke våre oppdragsgivers evne til å oppnå sine mål og samtidig være en synlig og sterk aktør i samfunnets utvikling".

Våre ansatte

EFLA har store oppdragsgivere innen energi, samferdsel og bygg over hele verden. Det gjør at vi stiller store krav til våre ansatte. Både i form av faglig kompetanse, nøyaktighet og engasjement. Vi trenger de medarbeiderne som vil være med å løfte EFLA inn i fremtiden. Det betyr at vi trenger nyutdannede, som kan bidra med helt ny kunnskap og teknologi, og vi trenger seniorene med solid, faglig tyngde og erfaring. 

Legger til rette for den ansatt

Det stiller også krav til oss som arbeidsgiver. Hver enkelt medarbeider skal komme på jobb og kjenne at man blir sett, hørt og respektert. Vi strekker oss derfor langt for å legge til rette for at hver og en av våre ansatte har muligheten til å utvikle seg faglig i form av relevante arbeidsoppgaver. Samt kompetanseheving i form av kompetansedeling og kursing.

Vi vet også at vi har konkurransedyktige betingelser sammenlignet med konkurrenter og markedet for øvrig.

Sosialt

Vi i EFLA vet at det sosiale på jobben er en viktig trivselsfaktor. Med tanke på at vi har et internasjonalt miljø, hele 11 nasjonaliteter, legger vi opp til jevnlige sosiale arrangementer. Undersøkelser viser at dette er sterkt med på å bidra til høy trivsel hos de ansatte i EFLA.

EFLA er lokalisert på Lysaker i Oslo med umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon. I tillegg til kontoret i Oslo har vi vårt hovedkontor på Island. Der sitter over 500 kollegaer vi har et svært tett faglig samarbeid med. 

For øyeblikket har vi flere spennende ledige stillinger. 


Jobbsøknader

Liker du utfordringer utenom det vanlige og tør du gå nye veier? 

Ønsker du å delta i videreutvikling av et multidisiplinært ingeniørfelleskap i Oslo? Vi er i sterk vekst og søker engasjerte og faglig dyktige kollegaer. 

Les mer