Nyheter

PLS agentur og opplæringskursene

23.8.2021

  • PLS training at EFLA
    EFLA kan tilby teknisk støtte og opplæring av ny PLS -programvare.

EFLA Rådgivende Ingeniører er stolte over å kunne kunngjøre at vi har blitt tildelt agentur for programvarepakken Power Line Systems (PLS) i Norden og Polen.

PLS

PLS-programvaren, for eksempel PLS-CADD ™, TOWER ™ og PLS-POLE ™, er bransjeledende programvare for utforming av elektriske kraftoverføringer, distribusjon og kommunikasjonslinjer, og deres strukturer. 

Som agentur for PLS -programvare kan EFLA tilby teknisk støtte, opplæring og assistanse ved kjøp av ny PLS -programvare.

Opplæringskursene vil være rettet mot både nybegynnere og avanserte brukere av PLS -programvaren, og kan også skreddersys til brukerens spesifikke krav. Tilgjengelige kurs vil bli lagt ut på EFLA´s nettsted, og alle som er interessert i opplæringen kan registrere seg på nettstedet vårt for å motta kursoppdateringer. 

Alle kursene vil bli gjennomført på engelsk av våre ingeniører som har mer enn 15 års arbeidserfaring med PLS -programvare og optimalisering av overføringslinjer. Våre høyt kvalifiserte og erfarne ingeniører har inngående kunnskap om den elektriske og mekaniske utformingen av kraftledninger fra 22kV til 765kV over hele verden.

Les mer