Nyheter

KSLD slår seg sammen med EFLA Lighting Design Division

20.11.2018

EFLA er stolt av å kunngjøre at KSLD har sluttet seg til EFLA Rådgivende Ingeniører. Med virkning fra november 2018 slår KSLD sammen med EFLA Lighting Design Division. Denne fusjonen vil gi nye spennende muligheter for lysdesignteamene både i Norge, Island og i Scottland. 
EFLA er stolt av å kunngjøre at de nå har slått seg sammen med KSLD med virkning fra november 2018. Selskapene har jobbet sammen for en stund, og denne fusjonen vil gi nye muligheter for teamene i Norden. I tillegg vil det også gi ytterligere muligheter for å ta vår lysdesign inn andre markeder der KSLD allerede er aktiv, blant annet Europa og Midtøsten.

KSLD, et godt respektert lysdesignstudio, ble etablert i Edinburgh, Skottland av Kevan Shaw i 1989, og har bygget et sterkt omdømme innen lysdesign de siste tre tiårene. KSLD har en omfattende portefølje av prisbelønte lysdesignprosjekter, både i Skottland og internasjonalt. Med denne fusjonen kan vi ta lysdesign til spennende nye nivåer, sier Ágúst Gunnlaugsson, Senior lysdesigner i EFLA. 

Relaterte linker

Se også KSLD`s prosjekter her.  EFLA shortlisted for Darc Awards