Bygg

Headline list

Alþingi

Parlamentarisk kontorbygg

Prosjektet innebærer utforming av et nytt parlamentarisk kontorbygg, som skal stå på samme torg som parlamentsbygningen. Det nye bygget vil samle alle aktivitetene fra Altinget. EFLA er blant annet ansvarlig for all ingeniørdesign i prosjektet. 

Sundlaugin á Blönduósi

Svømmebasseng

EFLA har de siste årene jobbet med mange prosjekter knyttet til større badeanlegg og jordforbedringsanlegg på Island. Dette gjelder både teknisk design av nye basseng, samt forbedringer eller vedlikehold av eldre basseng.

Blue Lagoon

The Retreat Blue Lagoon

The Retreat Blue Lagoon er et unikt geotermisk bad, som ligger i et lavafelt sør for Reykjavík. Dette er en av de mest kjente turistattraksjonene på Island. EFLA har gjennom årene vært rådgivere i rekke ulike prosjekter for Blue Lagoon. 

Restaurant hotell Aandalsnes

Lysboks ga utsikten tilbake

Grand Hotell Bellevue i Åndalsnes er et populært hotell med historie tilbake til 1890. I forbindelse med utvidelse av restauranten fikk EFLA i oppgave å se på belysningen i rommet. Resultatet ble en 13 meter lang glassvegg med en lysboks, som lyser opp bildet av de populære fjellene Romsdalseggen. 

Nattland school

Nattland Oppveksttun

Nattland oppveksttun er spesialtilpasset hørselshemmede elever og består av barnehage, baseskole fra 1-10 klasse og volleyballhall.

Raufarhólshellir

Raufarhólshellir – utvikling av lava tunnelen

Raufarholshellir, en av de mest kjente lavahulene på Island. Den 1350 meter lang tunnel har med EFLA`s hjelp ble endret fra et problem til en turistattraksjon. I dag er disse grottene blant annet prisbelønnet med Winner of the Icelandic Lighting Award, best outdoor lighting design category, 2017. EFLA har bidratt med prosjektering og design.
langhusveien

Langhusveien, Ski kommune

Prosjektering av nytt anlegg langs Fv152, Langhusveien, i Ski kommune. Breddeutvidelse og rehabilitering av Langhusbru, utvidelse av kulvert, støttemurer, støyskjermer, VA, drensplan, overvannshåndtering, kabelomlegging, belysning.

Langjökull, into the glacier

Inn i breen - Langjökull isbre

I Europas nest største isbre, 1 200 moh., ligger Islands nyeste turistattraksjon: en storslått, menneskeskapt istunnel, som med sine 500 meter er verdens lengste.

Målet for prosjektet var å gi besøkende en naturlig og unik opplevelse. Både med godt planlagte lyssettinger med naturlige lysfarger og begrenset bruk av andre farger, og uten synlig utstyr eller kabler.