Bygg

Ny belysning i bankfilial

Høykvalitets-LED sammen med tradisjonelle armaturer

Informasjon om prosjektet

Kunde
Landsbankinn hf

Lysdesignere
Arnar Ingólfsson og Hörður Sanders, EFLA

Arkitekt
Gunnar Guðnason

Installering
Rafholt

Kontakter

ProsjektKreativitet spilte en viktig rolle når Landsbanki trengte ny belysning til sin filial i Reykjanesbær. EFLA prosjekterte en løsning med LED-armaturer i kombinasjon med tradisjonelle, innfelte armaturer. 

Løsning

LED-linjer: De buede LED-linjene rammer inn interiøret i inngangen og langs resepsjonen. Fagerhult Frihet er et armatur som virkelig gjør nytte av fordelene med LED og gjør ​​det mulig å designe kreative linjer av lys.

Innfelte asymmetriske LED-armaturer langs korridoren fremhever kunstverk langs veggene og gir lys til kommunikasjonsområdet.

Armaturet Fagerhult Appareo, som har vunnet Red Dot Design Award, gjør virkelig et flott intrykk på de enkelte kontorene. Det distribuerer både indirekte og direkte lys over arbeidsområdet. Når lyset er slått av, er den gjennomsiktige akrylskjermen nesten usynlig, og det gir en visuell opplevelse utenom det vanlige.

Bakgrunnsbelysningen i banken består av innfelte, firkantede downlights i forskjellige størrelser.

Resultatet er en effektiv og behagelig belysning, alt styrt med DALI.

Resultat

Tradisjonelle innfelte løsninger sammen med LED-teknologi av høy kvalitet har gjort denne banken til en moderne arbeidsplass med effektiv belysning som varer.

Landsbankinn lysedesign

Landsbankinn lysedesign