• Starfsfólk EFLU

Våre ansatte

jobb, work, ansatte, karriere, ny karriere, nyutdannet, senior

Vi i EFLA søker ambisiøse, positive mennesker som har en brennende interesse for sitt fag. Hos oss får du jobbe med ulike mennesker med varierende bakgrunn, alt fra nyutdannede til seniorer, med flere tiårs erfaring. Alle med et sterkt engasjement for å skape gode løsninger som skal løfte EFLA og samfunnet videre inn i fremtiden.  

Dette stiller også krav til oss som arbeidsgiver. Vi ønsker at hver enkelt medarbeider skal komme på jobb og føle seg sett, hørt og respektert. Vi strekker oss derfor langt for å legge til rette for at våre ansatte skal få mulighet til å utvikle seg faglig, både i form av relevante arbeidsoppgaver og kompetanseheving. I tillegg kan vi tilby våre ansatte gode karrieremuligheter internt.

Søk jobb


Kultur

Mot, tillit og samarbeid er våre kjerneverdier. Dette er grunnsteinene for kulturen i bedriften. Med mot til å ta initiativ og tenke annerledes skaper vi gode løsninger. Ved innovasjon gjennom forskning og utvikling bidrar vi til kompetanseheving.  Gjennom tillit internt og eksternt legger vi grunnlaget for et godt samarbeid. Med mot, tillit og samarbeid jobber vi i EFLA hver dag for å gjøre en forskjell i samfunnet. 


  • Vinnustadurinn EFLA AS

Arbeidsplassen

Et godt, fysisk arbeidsmiljø er viktig for trivsel. Vi holder til i lyse, moderne lokaler sentralt på Lysaker, hvor alle sitter i åpent landskap. Hos EFLA har vi miljøfokus i alt vi gjør, fra kildesortering på kontoret, valg av leverandører og produkter til miljørådgivning i prosjekter. Vi jobber aktivt med å finne innovative og bærekraftig løsninger for å redusere CO2-utslipp. Det viktigste av alt er at arbeidsplassen skal være et godt sted for de ansatte å komme til. 


Kollega

Kollega, samhold, venner, sosialt, internasjonalt

EFLA har et internasjonalt miljø med ansatte fra 10 nasjonaliteter. Dette er med på å gi en unik og spennende arbeidsplass. Nysgjerrig på hvem vi er? 

EFLA Social Club er ansvarlig for ulike arrangement som quiz, shuffleboard, sommerfest og turer for å nevne noe. Det er stor interesse for disse arrangementene, noe som har ført til at kollega blir venner. Noe som igjen gjenspeiler arbeidsmiljøet. Er dette en arbeidsplass som kan passe for deg? Da er vi veldig interessert i å høre fra deg. Ring oss gjerne for en uforpliktende prat, eller send oss en søknad. For øyeblikket har vi flere spennende ledige stillinger.


  • Starfsfólk EFLU

Trivsel

Trening, helse, mental helse, arbeidsmiljø, kantine, sunn mat, transport, kollektivtransport, tilpasninger

Å trene regelmessig og spise sunt er viktig for vår fysiske og mentale helse. Vi ønsker et arbeidsmiljø som legger til rette for dette. Vi tilbyr treningstilskudd, jevnlig helsesjekk og ergoterapeautisk tilpasning av arbeidsplassen. I tillegg har vi en stor, flott kantine med egen kokk og en sunn og variert kost. De ansatte oppfordres til å tenke miljø i forbindelse med transport til og fra jobb, løpe, sykle eller benytte kollektivtransport.  Vi i EFLA søker ambisiøse, positive mennesker som har en brennende interesse for sitt fag.  Trykk på knappen under for å se ledige stillinger hos oss og sende inn søknadsbrev og CV.

Ledige stillinger