Nyheter

14 priser til The Blue Lagoon

Bygg, priser, blå lagune, hotell, spa, award,

22.8.2019

  • lue-Lagoon-Retreat_entrance-com
    The Retreat Blue Lagoon
I april 2018 åpnet The Blue Lagoon på Island. De har allerede rukket å få flere anerkjennelser og mottatt hele 14 priser. Dette inkluderer blant annet priser for beste luksushotell, betongdesign, interiørdesign og arkitektur. EFLA har hatt gleden ved å samarbeidet med The Blue Lagoon over flere år. 

Vinner av det beste luksushotellet
I juni ble de 15. Hospitality Design-prisene avholdt. I kategorien beste luksushotell var det hele 1000 påmeldte, hvor 122 kom til finalen. Deriblant også The Blue Lagoon, som stakk av med prisen for det beste luksushotellet. De var også en av finalistene i kategorien beste velværeprosjekt.

Red Dot Design Awards | Best av de beste
Nylig mottok The Blue Lagoon Red Dot Design Award. I tillegg ble de tildelt prisen "Best of the Best" for sin interiørdesign og arkitektur.

Nominasjon | Dezeen Award
Denne måneden ble det kunngjort at The Blue Lagoon kom med på langlisten for Dezeen Award i kategoriene, Hospitality Architecture, Hotel and Short Stay Interior and Leisure and Wellness Interior. Dezeen er et av de mest populære og anerkjente arkitekt- og designmagasinene i verden. De har vunnet en rekke priser for sin journalistikk og sine publiseringer. Dezeen-prisvinnerne blir kunngjort i november.

EFLA`s design
Teamet uttaler at det har vært en opplevelse å jobbe med The Blue Lagoon, samt alle de talentfulle partnerne som bidro til dette prosjektet. De takker dette talentfulle teamet av samarbeidspartnere; The Blue Lagoon, Basalt arkitekter, ingeniørfirmaet Suðurnesja, Jáverk, Liska og Design Group Italia. Gratulerer til alle for disse bemerkelsesverdige prisene.

EFLA`s rolle i prosjektet besto av ingeniørdesign for hotell og spa. Det inkluderte konstruksjonsdesign, ventilasjon og rørdesign, brann- og sikkerhetsdesign, akustisk design, bygningsfysikk og fasadedesign. Se også prosjektbeskrivelsen.

Her kan du se video fra The Blue Lagoon.

The Retreat Blue Lagoon